Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 112 common:people_all_forms

Батьківські збори

Date: 24 квітня 2018 о 12:25, Refreshed 25 квітня 2018 о 09:36
143 view

1. Що варто знати про зміни в освіті.
2. Завершення 2017-2018 навчального року: поразки та успіхи.
3. Інформаційне повідомлення про запобігання проблеми насильства в сім'ї.
Загальношкільні батьківські збори відбулися в атмосфері доброзичливості та поваги. Перед присутніми, з словами привітання, виступили учні школи підготовлені практичним психологом Танчинець Діаною Миколаївною. З доповіддю виступили директор школи Дудла Наталія Петрівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Дудла Олена Василівна, а також, слово мала представник ювенальної поліції Дубівського ВП Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області Грежинець Мирослава Василівна.

Доброго дня! Ми раді вітати вас у стінах нашої школи.

Важливо, щоб і батьки, і вчителі усвідомлювали, що у нас повинно існувати партнерство у вихованні кожної конкретної дитини. Це означає, що ми повинні (1) однаково усвідомлювати свою відповідальність за це завдання, (2) ділитися інформацією про дитину один з одним, і цікавитися цією інформацією. (3) узгоджувати методи, форми і підходи до навчання та виховання. Вчителі повинні знати цінності батьків, принципи і методи, а батьки, відповідно, їх. Вважаю, що сьогоднішня тема цікава всім, адже висвітлює особливості цього й чергового навчального року, нюанси і складнощі, які чекають учнів, про методи контролю успішності та критерії оцінювання, про зміни в програмі, навчальному процесі та нові тенденції у всьому, що так чи інакше зачіпає вчителів, батьків та дітей. Є теми, про які всім батькам потрібно поговорити і домовитися. - про загальні стандарти використання мобільного зв'язку, - про співпрацю в питаннях нагляду за поведінкою учнів, - про підходи до вирішення проблем зростання і розвитку наших дітей - про культуру паління (оскільки перемогти куріння в підлітковому середовищі поки не вийшло, непогано б навчити їх робити це культурно - не заважати тим, хто не палить, не смітити, не плюватись). - культуру взагалі - ознаки благоденства в матеріальній базі школи. Сьогоднішні діти часто не хочуть вчитися з дуже простої причини: вони зовсім не знають, для чого це потрібно. Ти повинен вчитися нині вже недієво , те, що вони повинні вчитися, - пустий звук. Досить сумнівні і заяви про те, що, тільки навчаючись, можна добре влаштуватися в житті. Наші діти кожен день бачать людей, які коли і вчилися чому-небудь доброму, то явно робили це аж ніяк не в школі. І, тим не менше, ці люди чудово влаштовані в житті. Так що ж робити? Єдиний вихід - кожен день, при кожному зручному випадку показувати, що знання, освіта роблять життя людини цікавішим, наповненим. Зараз небагато дітей хочуть стати космонавтами, але багато хто мріє про бізнес. Більшість з них абсолютно не уявляють собі, що це таке. Поясніть їм. Зумійте довести, що бізнес – це, в першу чергу, знання і вміння, правильне розуміння ситуації і вчинків людей, а в другу - управління всім цим в інтересах справи. Повідомте їм про те, що існує спеціальна наука, що займається всім цим, і до того часу, коли вони виростуть, ніякий бізнес без застосування цієї науки буде просто неможливий, як неможливо полетіти в космос, не використовуючи досягнень математики і фізики. З несформованим інтересом до навчання можна боротися, привчаючи дітей до книжки, обмежуючи їх від телевізора та комп’ютерної техніки. Зробити це надзвичайно важко, але варто спробувати, адже, усі ми, батьки, бажаємо виростити свою дитину щасливою, розумною, щоб вона обрала правильну дорогу в життя, зуміла самореалізуватися. З початку навчального року ми знаємо, що відбудуться зміни в освіті. Та незмінним залишається те, що ми повинні забезпечувати зміст освіти, який відповідає державному стандарту та задовольняє потреби учнів.

У цьому році забезпечували навчання 39 вчителів, які в межах своїх спеціалізацій навчають предметним (галузеві) компетентностям з наскрізними лініями, що увійшли до оновлених навчальних програм для основної школи: спілкування державною мовою; спілкування іноземними мовами; математична компетентність; основні компетентності у природничих науках і технологіях; інформаційно-цифрова компетентність; уміння вчитися впродовж життя; ініціативність і підприємливість; соціальна та громадянська компетентності; обізнаність та самовираження у сфері культури; екологічна грамотність і здорове життя.

Comments:
Only authorized users can leave comments.